Donderdag 31 juli: Guadeloupe – Bouillante
Door: Brenda
Blijf op de hoogte en volg Brenda
03 Augustus 2025 | Guadeloupe, Bouillante
Terwijl de jongens nog liggen te slapen, type ik alvast de afgelopen dagen bij en is de wifi goed genoeg om het online te plaatsen. Het is weer een mooie dag. Na een ochtend rustig aan te doen besluiten we naar de zuidkant te rijden. Hier is echt het vulkanisch gebied en zijn ook mooie wandelroutes. Het is echter te warm en we besluiten gewoon te doen wat we tegenkomen. We stoppen bij een koffie museum. Museum valt wat tegen maar de koffie was volgende de jongens lekker. We rijden wat rond in deze mooie omgeving die er na elke bocht weer anders uit ziet. Bas ontdekt zijn eigen dorp. Bas-village…. Wie wil daar nou wonen…. Einde van de middag rijden we terug naar het strand in Bouillante. Het is nu rustiger dus we vinden zo een parkeerplek. We zien een soort opblaasvis die we nog niet eerder hebben gespot en een soort platvis maar niet de vissen zoals we eerder gezien hebben. Het weer begint dreigend te worden en we besluiten te gaan. We reserveren nog een plekje bij een restaurant aan het watervoordat we terug rijden naar het huisje. We hebben ’s avonds echt heerlijk gegeten. Lukas kan geen genoeg krijgen van de steak. Bas had eend en Brenda vis van de dag. Morgen gaan we naar onze laatste bestemming met veel palmbomen en witte stranden. We zijn benieuwd.
03 Augustus 2025 - 17:37
Maranca:
Wat cool Bas een Bas village [e-1f603] Dat heeft niet iedereen [e-1f609] En het eten wat jullie krijgen, klinkt heerlijk.